Po sikur NASA të mos ekzistonte kurrë?

1 min read


Në një episod të serialit “What if” në kanalin YouTube Unveiled, analizohet pyetja se çfarë nëse agjencia hapësinore më e famshme në botë – NASA – nuk do të kishte ekzistuar kurrë.

Po sikur agjencia amerikane që deri tani i ka dhënë botës kaq shumë zbulime shkencore, njohuri dhe arritje teknologjike nuk do të ishte krijuar kurrë?

Leave a Reply

Your email address will not be published.