Transformimi i madh i Ana Kabashit, nuk njihet me stilin e ri – Ora Info

1 min read


Ana Kabashi ndryshon stilin e flokëve, shikojeni se si duket.

Ana Kabashi është mjaftë aktive në rrjete sociale.

Ajo publikon foto të ndryshme, e njëra ndër ta është edhe kjo e fundit, shkruan Kosovarja.

Ana ka ndar me publikun e gjerë stilin e ri të flokëve, për të cilin morri me mijëra komente positive.

Me flokët e shkurta Ana po duket tejet tërheqëse dhe elegante, po ju si mendoni?

Leave a Reply

Your email address will not be published.