Ajo doli në rrugë, me një tabelë ku shkruhej “Kërkoj një burrë”, me shpresën për të gjetur një lidhje të vërtetë

Në një qytet të njohur për rrugët e tij plot lëvizje dhe popullsinë e larmishme, kërkimi i dashurisë nga një vajzë ka tërhequr vëmendjen e shumë njerëzve.

Karolina Geits, një modele 29-vjeçare që jeton në Nju Jork, vendosi t’i merrte gjërat nën kontroll pasi u lodh me botën e takimeve në internet.  Ajo doli në rrugë, me një tabelë ku shkruhej “Kërkoj një burrë”, me shpresën për të gjetur një lidhje të vërtetë.

Karolina Geits , një influencuese 29-vjeçare e bukurisë, shkoi në TikTok për të ndarë historinë e saj, e cila që atëherë është bërë virale.

Në një video, Geits shihet duke ecur rreth qendrës së Manhatanit me pankartën e saj në duar, dhe me shpresën për të gjetur njeriun e zemrës.

Qasja jokonvencionale e Geits ngjalli shumë biseda dhe madje çoi në një ndeshje të mundshme. ” Vendosa të shrkuaj “Kërkoj një burrë” dhe të eci nëpër qytet për të parë nëse kjo do të funksiononte,” tha ajo .

Teksa shëtiste nëpër rrugë, korniza e saj prej 9 metrash dhe prania e saj mahnitëse tërhoqi vëmendjen e shumë kalimtarëve.

Image

Image

Image