Gëzimja shkrihet pas burrit, kështu i gjuhet në përqafim

Kjo është foto më intime e Gëzimes me Hamin, çifti shfaqen si kurrë më parë

Renë dhe djalin e këngëtares Remzie Osmani, i shohim kohë pas kohe në rrjete sociale.

Ama, në thuajse të gjitha fotot që ata i nxjerrin në publik duken shumë formal dhe jo shumë afër njëri tjetrit.

Si rrallë herë, çifti Hami e Gezime, pozojnë tepër afër njëri tjetrit, si çift i ri e shumë i dashuruar.

Ndryshe, të dy kursehen që të sjellin foto kaq personale e intime.