Ylli i NBA i tronditur nga çmimi i benzinës: “Kjo është një grabitje, po kaloj në rrymë!”

Ylli i Miami Heats dhe një nga lojtarët kryesorë në NBA u trondit nga çmimi i karburantit ndërsa mbushte makinën e tij, një nga makinat e reja më të shtrenjta në botë.

Jimmy Butler, lojtari i NBA-së që nënshkroi një kontratë trevjeçare me vlerë më shumë se 146 milionë dollarë, u trondit nga çmimi i benzinës dhe e tregoi atë në një mënyrë që një shofer mesatar do të reagonte. Ai zbuloi “të vërtetën e madhe” se karburanti sot është i shtrenjtë duke mbushur një nga makinat e tij super të shtrenjta.

Fatura për 19.9 gallon ishte pak më shumë se 145 dollarë, ose rreth 1.83 euro për litër. “A mund të besoni se kushton 145 dollarë për të përmirësuar një Bugatti?”

Butler e përsëriti këtë ndërsa ngiste makinën e tij të dytë Rolls-Royce, gjë që e bëri videon edhe më të çuditshme.