Zbulohet sekreti i të jetuarit gjatë! Disa prej jush duhet të jenë shumë të lumtur

A po kërkoni në internet sekretin e jetëgjatësisë? Nëse po, atëherë largohuni nga ekrani – që ndoshta do t’ju ​​shqetësojë, mbyllni sytë dhe flini gjumë. Sipas neuropsikologut dhe titullarit të Doktoraturës në Edukim (Ed.D.). Diane Roberts Stoler, gjumi është kyç për shëndetin dhe jetëgjatësinë.

Sipas ekspertit, gjumi që lejon trurin të heqë informacionin e padobishëm dhe të arrijë rindërtimin e tij ndihmon të sjellë në ekuilibër hormonet.

Të rriturit duhet të synojnë për shtatë deri në nëntë orë gjumë çdo natë. Ciklet e pandërprera dhe të thella të gjumit gjatë kësaj kohe konfirmojnë se ju keni bërë gjumë të mirë që përkthehet në shëndet.

Ky është një lajm i mirë për të gjithë gjumashët.