Schwarzenegger i vjen keq për tradhtinë bashkëshortore dhe i vjen keq për divorcin: Është gabimi im më i madh

Arnold Schwarzenegger ka reflektuar për divorcin e tij nga Maria Shriver pas 25 vitesh martesë gjatë një interviste të fundit me People.

Para se të ndaheshin në vitin 2011, ata kishin katër fëmijë, të cilët tani janë të rritur: Catherine (33), Christina (31), Patrick (29) dhe Christopher (25). Pak para divorcit të tyre, Schwarzenegger zbuloi publikisht se kishte një djalë, Joseph Baena, me kujdestaren e familjes së tij, Mildred Baena.

Në intervistë, ylli i “Terminator” (75) foli sinqerisht për tradhtinë bashkëshortore dhe zbuloi se çfarë marrëdhënie ka me ish-bashkëshorten e tij, gazetaren Maria Shriver (67).

“Është i gjithë faji im”, tha aktori për lidhjen me shërbëtoren Mildred, e cila çoi në divorcin e tij nga Maria në 2011. Aktori ka mirëpritur një djalë, Joseph, me Mildred vetëm pesë ditë pasi ish-gruaja e tij lindi djalin e tyre Christopher. Megjithatë, ai pranoi se ai dhe ish-gruaja e tij nuk u ndanë dhe mbetën në marrëdhënie të mira.

“Kapitulli im me Maria do të zgjasë përgjithmonë. “Edhe pse është një marrëdhënie ndryshe, nuk kam pse të ndjej asgjë përveç dashurisë për të”, tha aktori për People.

Arnold thekson se për të fëmijët janë të parët.

“Ne e kemi bërë gjithmonë të qartë se fëmijët nuk duhet të vuajnë për shkak të një afere. Ajo ka një partner tani, unë kam një partner, por ne gjithmonë komunikojmë për fëmijët, festat, ditëlindjet dhe festat e Ditës së Nënës dhe Krishtlindjeve”, shton ai.

Ai është aktualisht në një lidhje me terapiste fizike Heather Milligan (48).