Britania dhe Irlanda presin Euro 2028

Ky vendim është i sigurt pasi Turqia tërhoqi kandidaturën për organizimin e Kampionatit Evropian.

Kjo do të thotë se Britania e Madhe dhe Irlanda mbeten kandidatët e vetëm për të pritur EURO 2028.
Tani mbetet vetëm që UEFA të konfirmojë se EURO 2028 do të luhet në Britaninë e Madhe dhe Irlandë.