I dyshuari për vrasjen e Tupac Shakur del në gjykatë

1 min read


Duane ‘Keffe D’ Davis, i akuzuar për vrasjen e Tupac Shakur u paraqit për herë të parë në gjykatë sot i cili u arrestua javën e kaluar në lidhje me të shtënat fatale në makinë të reperit, në 1996.

Ai u akuzua për përdorimin e një arme vdekjeprurëse nga një juri e madhe, sipas avokatit të qarkut Clark County Las Vegas, Steve Wolfson.

Në një seancë dëgjimore që u zhvillua mëngjesin e sotëm, Reuters raportoi se 60-vjeçari u paraqit para gjykatësit Tierra Jones dhe tha se avokati i tij kërkoi një vazhdim dy-javor.

Gjykatësi e pranoi kërkesën, që do të thotë se ai do të kthehet sërish në gjykatë më 19 tetor.

Davis u shfaq me një bluzë blu dhe pantallona të ngjashme dhe u prangos gjatë gjithë seancës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.