NASA po pyet, a jeni gati të ecni në hapësirë?

1 min read


Astronautët e NASA-s, Loral O’Hara dhe Jasmin Moghbeli, si dhe astronauti nga Agjencia Evropiane Hapësinore, Andreas Mogensen, do të kryejnë udhëtimin e parë në hapësirë jashtë Stacionit Ndërkombëtar.

NASA ka njoftuar se “shëtitja hapësinore” është planifikohet të mbahet më 12 tetor dhe më 20, derisa i gjithë procesi do të filmohet dhe do të transmetohet direkt.

Ecja e astronautëve do të nisë në orën 10:00 të ditës e do të zgjasë disa orë.

Stacioni Hapësinor i NASA-s organizon ecje të shpeshta të astronautëve në hapësirë, e zakonisht këto bëhet me qëllime studimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.