Dobësohet shumë mbesa e Shyhretes, shfaqet në këtë gjendje – Ora Info

Mbesa e këngëtares Shyhrete Behluli nuk ndalet së postuari në rrjete sociale.

Elira, që është vajza e madje e Njomzes, nuk e ka ndërmend ti mbajë nën hije hiret e saj.

Faqja e Eli Martinajt në Instagram është e mbushur me fotografi të ndryshme, një pjesë prej të cilave mjaftë ngacmuese.

Eli, është e bukur dhe kjo dëshmohet edhe në secilen fotografi të saj.

Ama, me raste e tepron me photoshop.

Siç mund të duket këtu e ka dobësuar vetën në mënyrë abnormale.

Shiko foton: