Numri i të vdekurve në Gaza shkon në 2329

Numri i të vdekurve në Gaza shkon në 2329

2 mijë e 329 palestinezë janë vrarë deri tani në Gaza, thotë ministri i Shëndetësisë.

Ndërsa, 9 mijë e 714 të tjerë raportohet se janë të lënduar.

Konflikti mes Izraelit dhe Hamasit nisi më 7 tetor. /SkyNews/