Ariu hyn në një shtëpi dhe vjedh lazanja nga frigoriferi / Video

Helena Houlis nga Barkhamsted tha se mori një alarm në telefonin e saj se dera e saj e frigoriferit ishte lënë e hapur, duke e bërë atë të kontrollonte pamjet në kamerat e saj Ring.

Kamerat regjistruan një ari që endet nëpër shtëpi për në kuzhinë, ku hapi derën e frigoriferit, shkruan UP.

Ariu mori një lasagna nga frigoriferi dhe më pas përdori derën e hapur si një hap për të arritur një dritare të hapur.

“Hajduti” i vrazhdë më pas u largua nga prona me makaronat e tij të ngrira.

“Ne kemi parë shumë arinj në vitet e fundit, por asgjë si kjo,” tha Houlis.

Kamerat e sigurisë po vëzhgonin një shtëpi në Konektikat kur një ari u fut brenda, vodhi një lazanja nga frigoriferi dhe doli nga dritarja.