Blagoja Milevski: Jam i kënaqur me futbollistët e rinj

Në Strumicë, përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut, në mënyrë bindëse mundi Armenia me rezultat 3-1 në një sfidë kontrolluese.

Trajneri i Maqedonisë Blagoja Milevski theksoi se është i kënaqur me lojtarët e tij, duke potencuar se ndoshta ky është ekipi më i mirë dhe se të gjithë merituan vendin e tyre që të luajmë për Maqedoninë.

 

“Kishim 8 futbollist të rinjë në krahasim me ndeshjen me Ukrainën dhe dy debutues. Në mënyrën se si u paraqiten në terren dhe mënyrën se u sollën ndaj fanellën së Maqedonisë dhe në krahasim se çka pritej nga ata, si detyrë, mund të them se I urojë për gjithë potencialin që kanë dhe dëhsmuan se më të drejtë janë këtu dhe me të drejtë do të jenë edhe në të ardhmen. Pasi që dëhsmuan se kanë kualitet që të jenë pjesë e kësaj ekipe jo në ndeshjet e radhës por edhe ciklet që pasojnë,” tha mes tjerash Milevski.

 

Sfidat e radhës të kombëtares së Maqedonisë së Veriut janë në muajin nëntor, kundër finalistëve të Europianit të fundit, Italisë dhe Anglisë.