Gili kënaqet me nipin, nusja ka dy fjalë për ti thënë

Gili e lumtur me nipin por nusja ka diçka për ti thënë.

Gili kohët e fundit është bërë edhe gjyshe nga nipi i saj Aleksi.

Nusja e saj ndau një fotografi ku shihet së bashku me Gilin dhe djalin.

Herolina shkruan “Dashurit e mia”

Kujtojmë se Gili me nusen kanë një raport shumë të mirë me ardhjen në jetë të Aleksit ky raport është forcuar shumë, shkruan Kosovarja.