Ambasada e Kosovës në Francë mirëpriti zëvendëskryeministrin Bislimi – Ora Info

Ai bashkëbisedoi me mërgatën tonë, nga studentë e deri tek sipërmarrës, duke u njohur së afërmi me historitë e tyre.

Rëndësia e roli i tyre është kyç për vendin, ku dhe u theksua se Qeveria i kushton vëmendje të veçantë diasporës sonë.

Njerëzit dhe profesionistët e duhur, në vendet e duhura janë thelbësore për zhvillimin dhe përparimin e vendit, prandaj ne jemi të interesuar si qeveri të tërheqim profesionistë të talentuar, brenda dhe jashtë vendit.

Zëvendëskryeministri Bislimi e falënderoi diasporën për gjithë kontributin e dhënë në Kosovë. Diaspora mbetet një pjesë kyçe e përpjekjeve tona për zhvillim të vazhdueshëm dhe të qëndrueshëm.

Në këtë pritje, na nderoi me prezencën e tij dhe z. Christopher Nyland.