Studimi i ri rreth konsumimit të duhanit, sjell fakte shqetësuese

Një studimi ri që është bërë për konsumimin e duhanit, kanë ardhur në përfundim se kjo gjë dyfishon rrezikun për zhvillimin e depresion dhe skizofrenisë.

Ekspertët e Universitetit të Bristolit kanë zbuluar se duhanpirësit përballen dy herë më shumë me rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve mendore.

Studimi, i bërë me më shumë se gjysmë milioni njerëz, hyn në katalogun e gjerë të çështjeve shëndetësore të lidhura me duhanin, raporton “Daily Mail.