Dëshironi më shumë audiencë? Këto janë momentet më të mira për të postuar në “Instagram”

Padyshim që të gjithë dëshirojmë që postimet të marrin sa më shumë shikime dhe pëlqime.

Për ta bërë këtë, do t’ju duhet të prisni për kohën e duhur, momentin kur shumica e audiencës është aktive.

Por, kur është koha më e mirë për të postuar në rrjetin social “Instagram”?

Sipas një kompanie softuerësh për menaxhimin e mediave sociale, e hëna, e marta, e mërkura dhe e premtja kanë dritaren e tyre të kohës që krijon mundësitë më të mira të postimeve.

Raportohet se këto dritare janë:

Të hënave nga ora 10 e mëngjesit e deri në mesditë.

Të martën nga ora 9 e mëngjesit deri ne 13.00.

Të mërkurën nga ora 10.00 deri në 13.00.

Të premten nga ora 9 deri në 11.00.

Nga këto katër ditë, ditët më të mira për të postuar janë e marta dhe e mërkura.

Nga ana tjetër, kompania cilësoi si ditën më të keqe për të postuar, ditën e diel.