Vazhdon zgjerimi i ndriçimit në disa rrugë të lagjes Velania – Ora Info

Nënkryetari I Prishtinës, Alban Zogaj ka njoftuar se është zgjeruar ndriçimi në disa rrugë të lagjes Velania.

💡Po vazhdon zgjerimi i ndriçimit në lagjen Velania:🏙

1 Tetori

Emrush Miftari

Muharrem Berisha dhe

Pajard Pere 1”, ka shkruar ai.