Nuk e doja, jam martuar vetëm për paratë e tij – Ora Info

Transeksualja Edona James është bërë pjesë e edicionit të dytë të Big Brother VIP Kosova.

Që në ditët e para, Edona ka folur për eksperiencat e saj nga më të ndryshmet, pa komplekse dhe filtra.

Edhe në një diskutimi të fundit me disa prej vajzave të shtëpisë, Edona ka treguar për ish-bashkëshortin e saj Stefan Effenberg.

E pyetur se pse u nda nga ai, Edona u shpreh se nuk ka qenë e dashuruar në të, por në paratë e tij.