Çfarë do të thotë kur ëndërroni shpesh për dikë?

Nëse keni ëndërruar për dikë, kjo nënkupton idenë se ai ka ndikuar në jetën tënde në shumë mënyra. Këtu ka një lidhje të thellë që kapërcen kohën dhe logjikën. Lidhja juaj është e fortë dhe do të zgjasë një jetë.

Kur ëndërron dikë do të thotë që ai po mendon për ty?

Mundet! Jo vetëm kaq, por mund të tregojë se ai po mendon për ty më shumë sesa ti për të. Ai/ajo mund të përpiqet të lidhet me ty në mënyrë telepatike ose të ndaj një sekret me ju. Përgatitu për një zbulim të madh që mund t’ju tregojë në të ardhmen e afërt.

Çfarë do të thotë nëse ëndërroni për dikë vazhdimisht?

Endrrat e përsëritura na tregojnë se personi është praktikisht ‘VIP’ në ëndrrat e tua. Dhe ëndrrat e përsëritura për të njëjtin person mund të nënkuptojnë se nënndërgjegjja juaj është e ngecur në përsëritje, duke u përpjekur t’ju bëjë t’i kushtoni vëmendje diçkaje. “A ka një situatë të vazhdueshme? Një ndjenjë e papranuar? Apo ky person pasqyron një pjesë tënden?”

Besoj se kur mendojmë për dikë, po shfrytëzojmë energjinë e tij, gjë që mund të na ofrojë në mënyrë ironike disa ‘mësime personale’.

Çfarë do të thotë kur ëndërroni për një dashuri?

Ëndrrat për një të dashuruar përfaqësojnë një përpjekje të dështuar për t’u lidhur me atë person.