Erdoğan: Sulmet ndaj Gazës tashmë kanë tejkaluar kufijtë e vetëmbrojtjes

1 min read

Ankara

Erdoğan: Sulmet ndaj Gazës tashmë kanë tejkaluar kufijtë e vetëmbrojtjes, janë shndërruar në një mizori, masakër dhe barbarizëm të hapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.