Lloga organizon forumin për dretjësi BE-Ballkani perëndimor

Minstri i drejtësisë së RMV, Krenar Lloga do të jetë nikoqir i një eventi të rëndësishëm për vendin ate të forumit për drejtësi “BE Ballkani perëndimor” që do të mbahet në vendin tonë, shkruan Top24

Në këtë forum që do të organizohet do të ketë mysafir nga i gjithë rajoni dhe përfaqësues të BE-së.