Tërhiqet nisma për rikthimin në fuqi të abolimeve nga viti 2015

1 min read


Gjykata Supreme ka njoftuar se nisma për rikthimin në fuqi të abolimeve të vitit 2015 të sjella nga ish presidenti Gjorge Ivanov është tërhequr nga vetë propozuesi. Informacionin e ka konfirmuar edhe avokati në cilësinë e propozuesit Mile Naumovski.

Nisma e tij synonte që përmes qëndrimit parimorë Gjykata Supreme me vendim që nënkupton fuqinë e ligjit të rikthen abolimet e Ivanov nga viti 2015 kur të gjithë të akuzuarit nga ish PSP ishin aboluar, vendim ky që kishte ndikuar në pezullimin e të gjitha akuzave, hetimeve dhe para hetimeve të ish PSP-së.

Dy ditë më parë në takim me gjykatësit suprem ishte ambasadorja amerikane Angela Aggeler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.