“Vetëvrasja në Tetovë” – raportohet se bëhet fjalë për një femër 20 vjeçare!

1 min read

Më herët në media u raportua se ka ndodhur një vetëvrasje në Tetovë. Siç mësohet nga burime të ndryshme bëhet fjalë për një vajzë 20 vjeçare e cila është gjetur pa shenja jete në qendrën tregtare, tek “Komplexi i Ri”.

Policia dhe prokuroria kanë dalur në vendngjarje për të hetuar shkaqet e vdekjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.