Zjarri i madh në një fshat në Turqi, shkrumboi shtëpitë, kasollet e kafshët

1 min read

Në rrethin Tosya të Kastamonu (Turqi), 43 shtëpi dhe kasolle u shkatërruan nga një zjarr që shpërtheu për shkak të një qarku të shkurtër në telat elektrikë.

Një zjarr shpërtheu në fshatin Yağcılar të rrethit Tosya të Kastamonu rreth orës 15:00 për shkak të një qarku të shkurtër në telat elektrikë.

Zjarri u përhap me shpejtësi nën ndikimin e erës dhe përfshiu shtëpitë.Ndërkohë që fshatarët po largoheshin nga shtëpitë, me njoftim në rajon janë dërguar ekipet e zjarrfikësve dhe të Drejtorisë Krahinore të Pyjeve.

Ndërkohë që fshatarët po largoheshin nga shtëpitë, me njoftim në rajon janë dërguar ekipet e zjarrfikësve dhe të Drejtorisë Krahinore të Pyjeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.