Gostivarasi e rreh njerkën e tij, arrestohet nga policia

Dje (05-shkurt) rreth orës 22:50 pjestarë të policisë të SPB-Tetovë- Departamentit të Punëve të Brendshme-Gostivar, në Gostivar kanë privuar nga liria personin B.S. nga Çegrani i Gostivari, i cili më parë ishte raportuar se e kishte sulmuar fizikisht njerkën e tij 43-vjeçare. Ai po mbahet në Stacionin Policor të Gostivarit për pastrim të plotë dhe dokumentim të çështjes dhe kundër tij do të përgaditet parashtresë përkatëse.