Qoku nuk përjashton mundësinë e koalicionimit me Levicën: Nuk ka garanca!

Bekim Qoku është njëri nga eksponentët dhe figurat “përfaqësuese” të bllokut opozitar LEN, në RMV. Në Click Plus në Tv21 ai nuk dha garanca se pas zgjedhjeve, koalicioni opozitarë nuk do të koalicionojë me Levicën e Apasievit.

I pyetur nga analistët Qoku tha se garanca nuk ka për asgjë në jetë.

“Nuk ka garanca, ku ka garanca, në jetë nuk ka garanca. E them që të kemi një besim, por garanc nuk ka për asgjë në jetë”, u përgjigj Qoku.