Mbështetësit e Taravarit fillojnë “hakmarrjen”, shkarkojnë kryetarin e degës së Kumanovës që u rreshtua krah Selës

Mbështetësit e Arben Taravarit kanë filluar hakmarrjen dhe shkarkimin e kryetarëve të degëve në degët të cilët janë reshtuar me Ziadin Selën.

Edhe pse dit më parë ata u ankuan se ka filluar hakmarrja, janë pikërisht ata që kanë filluar hakmarrjen për ata që mendojnë ndryshe.

Si rjedhojë e kësaj, mbështetësit e Taravarit kanë shkarkuar kryetarin e degës së ASH-së në Kumanovë.

Këtë lajm e kanë konfirmuar vetë mbështetësit e Taravarit dhe për udhëheqës të kësaj dege kanë emruar këshilltarin Huzeir Mustafi.

“Kuvendi i ASH Kumanovë shkarkon kryetarin e degës Arsim Hasani, ndërsa cakton këshilltarin Huzeir Mustafin shef të shtabit për zgjedhjet parlamentare. Në zyrën e ASH Kumanovë, Kuvendi i degës me shumicë apsolute shkarkoi nga pozita e kryetarit të degës Arsim Hasanin”, thuhet mes tjerash në njoftim..

Kujtojmë, ASH-ja në Kumanovë është në koalicion me Maksim Dimitrievskin e Lëvizjes “Znam”.

https://www.facebook.com/gezim.kadriu.5/posts/7167089833404246?ref=embed_post