Masat kundër Kosovës duhet të hiqen sa më parë nga BE – Ora Info

Kati Schneeberger, deklaroi se sanksionet e Bashkimit Evropian kundër Serbisë duhet të ishin vendosur më parë dhe sanksionet kundër Kosovës duhet të hiqen sa më parë.

Teksa ka shprehur shqetësim për sjelljen e disa zyrtarëve të BE-së dhe ka vënë në dyshim vlerat evropiane

“Mirëmëngjesi Evropë. Sanksionet ndaj Serbisë duhet të ishin vendosur shumë kohë më parë dhe ato kundër Kosovës duhet të hiqen sa më parë”, ka shkruar ajo në Twitter.