Category Uncategorized

Paris, 225 euro për gjashtë orë parkimi

Autoritetet komunale në Paris duken të vendosura për t’u “shpallur luftë” shoferëve të SUV-ve. Parizianët miratuan në një referendum zhvilluar të dielën (04.02) një rritje të paprecedentë të tarifave të parkimit. Qëllimi është mbajtja larg e automjeteve të mëdha nga…

10 shtetet më të sigurta në botë

Islanda vijon të mbetet vendi më paqësor dhe i sigurtë në botë, sipas Indeksit Global të Paqes 2023. Ajo gjithashtu është vlerësuar gjithashtu si vendi i tretë më i lumtur në botë, pas Finlandës dhe Danimarkës. Studimi mati nivelin e…