Në pikat kufitare nuk ka kolona, pritjet në dalje deri në 10 minuta – Ora Info

Në pikat kufitare të vendit sot nuk ka rend të gjatë të makinave për të dalë dhe hyrë në Kosovë.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, pritjet për të dalë janë deri në 10 minuta në Merdarë dhe Dheun e Bardhë.

Më poshtë i keni të dhënat për të gjitha pikat kufitare në vend: