Mirë se u rikthyet në shtëpinë tuaj, Presidente Osmani! – Ora Info

1 min read


Presidentja Vjosa Osmani ka nisur vizitën zyrtare në Shqipëri.

Osmani është pritur me ceremoni shtetërore nga presidenti shqiptar, Bajram Begaj, dhe Garda Kombëtare Shqiptare.

Presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj përmes një postimi në Facebook, shkruan “Mirë se u rikthyet në shtëpinë tuaj, Presidente Osmani!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.