Çka pritet të ndodhë sot?

1 min read


cka-pritet-te-ndodhe-sot?

 • 10:00 – 11:00Me rastin e shënimit të 24-vjetorit të themelimit të Policisë së Kosovës, do të mbahen disa aktivitete policore:

   

  10:00 – “Porta e hapur”, me ç’rast qytetarët mund të vizitojnë stacionet policore të PK-së

   

  10:00 – Ekspozimi i disa njësiteve dhe pajisjeve policore (Sheshet “Ibrahim Rugova” dhe”Skënderbeu”) 

   

  11:00 – Drejtori i Përgjithshëm i PK-së, Gazmend Hoxha, së bashku me ministrin e Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, do t’i vizitojnë njësitet policore (Sheshet “Ibrahim Rugova” dhe”Skënderbeu”) 

 • 11:00Lëvizja FOL publikon raportin “E drejta e fshirjes së të dhënave personale (E drejta për t’u harruar)”. (Zyrat e FOL, rr. “Andrea Gropa”) 
 • 19:05Mbahet ceremonia e shënimit të 24-vjetorit të Ditës së Policisë së Kosovës. (Hotel “Venus”, magjistralja Prishtinë-Ferizaj)

Leave a Reply

Your email address will not be published.