Dogana me aksion, cak subjektet që dyshohet se shesin telefona të kontrabanduar – Ora Info

Dogana e Kosovës po kryen kontroll rutinor në shtatë subjekte në Prishtinë për prezencën e telefonave të kontrabanduar në treg.

Burime të “Betimi për Drejtësi” bëjnë të ditur se kontrolli i Doganës ka nisur në të shtatë subjektet përnjëherë.

Ndryshe, më 31 gusht, Dogana zhvilloi aksion në pesë barnatore në Prishtinë, nën dyshimin për kontrabandë të mallrave.

Foto dhe video nga kontrolli që po kryen Dogana: