Ngjarjet e ditës

1 min read


ngjarjet-e-dites

12:00
Qendra telefonike për parandalimin e vetëvrasjes “Linja e jetës”, mban konferencë për media rreth mungesës së politikave institucionale për luftimin e fenomenit të vetëvrasjes. (Sheshin “Skënderbe”, Prishtinë)

20:00
Qendra telefonike për parandalimin e vetëvrasjes “Linja e jetës”, organizon ndezjen e qirinjve për të kujtuar viktimat e vetëvrasjes dhe solidarizimi me familjet e tyre. (Sheshin “Skënderbe”, Prishtinë)

Leave a Reply

Your email address will not be published.