Kuvendi në pauzë deri në orën 14:00 – Ora Info

1 min read


Kuvendi i Kosovës ka shkuar në pauzë deri në orën 14:00.

Kjo pasi përfunduan deklarimet nga rendi i ditës.

Nga ora 14:00 Kuvendi mban seancë të jashtëzakonshme lidhur me dështimin e Qeverisë për sigurimin e teksteve shkollore për nxënësit e nivelit të arsimit fillor dhe arsimit të mesëm të ulët për vitin shkollor 2023/2024./Front Online

Leave a Reply

Your email address will not be published.