Përfundon seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit për librat

1 min read


perfundon-seanca-e-jashtezakonshme-e-kuvendit-per-librat

Ka përfunduar seanca e jashtëzakonshme e Kuvendi të Kosovës për librat shkollor.

Kjo seancë ka zgjatur për disa orë, deputetë të partive pozitë dhe opozitë kanë shprehur qëndrimet e tyre për këtë çështje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.