Faleminderit që e ftove Kosovën – Ora Info

1 min read


Donika Gërvalla, ministrja e Punëve të Jashtme, ndodhet në New York ku është ftuar në një ngjarje që është folur për teknologjinë dhe inteligjencën artificiale.

Për këtë pjesëmarrje ajo e ka falënderuar Antony Blinken, sekretarin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

”Faleminderit sekretari Blinken për ftesën e Kosovës në një ngjarje të rëndësishme në margjinat e #UNGA ku diskutohet se si AI mund të ndihmojë në arritjen e qëllimeve të #SDG”.

”Kosova dhe sektori i saj TIK janë të gatshëm të kontribuojnë në këtë fushë të rëndësishme së bashku me partnerët tanë anembanë globit”, ka shkruar Gërvala në Twitter.

Inteligjenca artificiale është shndërruar në një temë globale edhe për shkak të sfidave që rrjedhin me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published.