Kurti përkulet para qirinjve që u ndezën për policin e vrarë sot në Veri Afrim Bunjaku

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka marrë pjesë në ndezjen e qirinjve në ndërtim të Afrim Bunjakut, policit të vrarë në Veri të Kosovës.

Pos Kurtit, në këtë ceremoni kanë marrë pjesë edhe figura të tjera nga vendi, por edhe prej bashkësisë ndërkombëtare.

”Afrim Bunjaku u vra nga terroristët në orët e hershme të mëngjesit në krye të detyrës duke mbrojtur integritetin territorial dhe sundimin e ligjit të vendit tonë. Sonte ndezëm një qiri të vogël për një shpirt të madh ndërsa zotohemi të mbrojmë ata që kalojnë jetën e tyre duke na mbrojtur”, ka shkruar Kurti në Twitter.

Varrimi i Afrim Bunjakut do të bëhet të hënën në ora 16:00 në fshatin Samadrexha të Vushtrrisë.