“Lista serbe s’dallon nga terrorizmi” – Matoshi: KQZ-ja ta ç’regjistrojë menjëherë

“lista-serbe-s’dallon-nga-terrorizmi”-–-matoshi:-kqz-ja-ta-c’regjistroje-menjehere

“lista-serbe-s’dallon-nga-terrorizmi”-–-matoshi:-kqz-ja-ta-c’regjistroje-menjehere

Ai tutje ka thënë se Qeveria e Kosovës duhet ta shpallë organizatë të paligjshme Listën Serbe, përmes dy rrugëve, e para sipas tij është përmes gjykate dhe tjetra përmes KQZ-së.Matoshi tutje tha që KQZ-ja duhet ta ç’regjistrojnë Listen Serbe.

“Vuçiq ose të distancohet nga terrorizmi ose të shpallet shtet i dështuar”, tha Matoshi në emisionin “Politiko”.

Matoshi tha që pret akte dhe turbulenca ende sepse sipas tij puna ende nuk është kryer. Ai tutje tha që Qeveria e Kosovës duhet të merret aktivisht me situatrën në veri.