Mbi 1 mijë e 800 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë – Ora Info

1 mijë e 856 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 25 aksidente me të lënduar dhe 35 me dëme materiale.

Në 24 orët e fundit janë arrestuar edhe 15 persona dhe 10 janë dërguar në mbajtje.

statistika