Gati të fillojmë – Ora Info

Në Tiranë do të mbahet takimi i radhës i Procesit të Berlinit, ku përfaqësuesit e shteteve do të jenë ministrat e jashtëm.

Aty do të marrë pjesë edhe ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës të Kosovës, Donika Gërvalla.

Tashmë Gërvalla ka mbërritur në Tiranë, ku do të marrë pjesë edhe kryediplomatja gjermane, Annalena Baerbock.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë ka treguar se gjithçka është gati që takimi të nis.

”Shtetet pjesëmarrëse të procesit që do t’i bashkohen nesër në Takimin e Ministrave të Jashtëm të Procesit të Berlinit”, thuhet në njoftim.