Izraeli nuk mund të sfidohet apo mposhtet nga asnjë grup terrorist – Ora Info

Deputeti i PDK-së, Besnik Tahiri ka dal në mbrojtje të Izraelit pas sulmeve të fundit.

Tahiri tha se Izraeli nuk mund të sfidohet e as të mposhtet nga asnjë grup terrorist i sponsorizuar nga kundërshtarët e demokracive dhe kombeve të lira.

“Izraeli nuk mund të sfidohet apo mposhtet nga asnjë grup terrorist i sponsorizuar nga kundërshtarët e demokracive dhe kombeve të lira. Sot, ka shumë të tillë në të gjitha kontinentet! Në këto momente të vështira, 🇽🇰 dhe qytetarët e saj qëndrojnë fuqishëm në mbështetje të 🇮🇱, kundër terroristëve të Hamasit”, ka shkruar ai në platformën X.