Mbi 1 mijë e 500 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë – Ora Info

1 mijë e 537 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 38 aksidente me të lënduar dhe 34 me dëme materiale.

Ndryshe, në 24 orët e fundit janë arrestuar 19 persona dhe 10 janë dërguar në mbajtje.